Про це він розповів на своєму каналі.

«Зброї такої багато, просто питання у її кількості. От ті же Storm Shadow, одна справа, коли їх 30, а коли їх є 300 – це зовсім інше. Ще плюс до них як мінімум літаків 20-30 F-16, які б давали можливість нам нести цю зброю і запускати одночасно. Багато чого передано, нам важливо забезпечити збільшення кількості», - пояснює Олександр Мусієнко.

Окрім цього, зазначає експерт, для нас дуже важливий власний ресурс, тобто те, що можна назвати інтелектуальною мобілізацією. Зокрема, він говорить про якийсь аналог американської агенції оборонних технологій DARPA, це би дало нам можливість працювати над власними розробками дронів, ракет.

«Навіть попри те, що ми дістаємо полосу бєлгорода, курська, тощо, це не велика смуга. У росії в цьому, на жаль, є перевага, вони дістають нас по всій території країни, тобто від півночі до півдня, від сходу до заходу. І нам треба нарощувати наші можливості у цьому сенсі», - зауважує Олександр Мусієнко.

За словами експерта, треба зробити так, щоб росіяни забрали свою авіацію подалі, щоб у них виникли проблеми. Принагідно він згадує, що так сталося з кораблями у Чорному морі, під час обстрілу 29 грудня росіяни не запускали «Калібри» не тому, що вони закінчились, а тому, що виникли проблеми у їхнього корабельного угруповання.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Якубін пояснив, що демократи вважають гегемонію США саме щедрістю до інших, допомогою, а республіканці хочуть лише взяти плюси для себе.

Також Знай.ua писав про те, що Кулик розповів про воєнні підсумки 2023 року.