Про це він розповів на своєму каналі.

«Це ескалація і виклик з боку росії не тільки для України, це ескалація і виклик для Заходу. Кім Чен Ин нещодавно відкрито заявляв про те, що треба готуватися Північній Кореї до війни проти Південної Кореї, а також готуватися до війни із Заходом і безпосередньо із США. І це, безумовно, є ескалацією на високому рівні», - пояснює Олександр Мусієнко.

А далі, констатує він, виникає питання, як на це відповість Захід. На думку експерта, треба нарешті передати Україні ту зброю, якої ми дуже потребуємо: ракети Taurus дальністю до 500 кілометрів, додаткові ракети Storm Shadow дальністю щонайменше на 450 кілометрів, SCALP-EG, ATACMS балістичні і касетні, плюс додаткові далекобійні дрони.

Тобто, констатує він, нам потрібно все для того, щоб бити потужно на глибину оборонних порядків ворога і руйнувати його логістику, забезпечення, тилові бази. Крім того, додає експерт, треба розширити можливості, аби мати змогу наносити удари по території росії, а Україні надати додаткові ракети і системи ППО.

«Зараз Заходу не відповісти – це дати Кіму підняти голову і дати можливість іншим диктаторським режимам фактично задекларувати власну перемогу, хто би що не говорив. Тому їм треба відповісти і доволі-таки потужно», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Вігірінський розповів, чому путін у новорічній промові не згадав про війну з Україною.

Також Знай.ua писав про те, що Постернак розповів, як дисбаланс у регіональній політиці впливає на фронт.