Про це він розповів на своєму каналі.

«У перемозі я не сумніваюся, ми бачимо, що «рускій мір» нічого доброго не може принести українцям. І ті ще українці, які сподівалися на дружбу, остаточно усвідомили, що дружби між росіянами й українцями не буде. Ми різні, ми геть різні», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, такі міста, як, наприклад, Мар’янка і Бахмут, показали всім, що несе насправді «рускій мір». Як зазначив Святослав Дубина, зараз перед українським народом стоїть завдання донести до наших західних партнерів, що зло має бути покаране, що жодних діалогів з росіянами бути не може.

«Треба донести це розуміння до наших партнерів, до Заходу. Я бачу, що Європа потроху починає розуміти це й включається в боротьбу. Працювати також потрібно з народом США, нам потрібна двопалатна підтримка», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Юрій Ванетик розповів про те, як педантичність цивілізованого світу його ж і гальмує.

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Мусієнко розповів, як Захід має відповісти на поставки росії ракет з Північної Кореї.