Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Я не знаю, як він там множив, бо, якщо 30 тисяч на місяць на 22 помножити, буде 660 тисяч, уже пішов 23-й місяць геноцидно-терористичної війни, яку веде цей кривавий кремлівський мухомор путін, рептилоїд. Юра сказав, 500 тисяч людей, які пішли з життя і важко поранені, інваліди. Щоб за 22 місяці 500 одержати, це десь виходить по 20 із чимось тисяч. Але це все одно величезна цифра, це дуже велика цифра», – міркує Олег Соскін.

За його словами, щоб все-таки підрахувати, можна просто подивитися на кількість цвинтарів, у Харкові їх уже 18 чи 19, плюс скільки ще в інших містах. Крім того, додає політолог, люди, які працюють у шпиталях, головні лікарі точно знають, скільки через них людей пройшло. Тобто, стверджує він, це не проблема дізнатися, скільки в нас солдатів пішли з життя і скільки стали інвалідами.

«Інвалідів відомо, що цифра на 2022 рік на 300 тисяч зросла. У нас там є міністр, який за здоров'я відповідає, сказав, що треба скасувати статус інвалідів. Навіщо треба скасувати? Для того, щоб не було зрозуміло, скільки людей додалося, які втратили частини свого тіла, щоб приховати статистику цих страшних втрат на цій божевільній війні», - зазначає Олег Соскін.

Водночас, констатує він, на нашому телемарафоні про таку інформацію не повідомляють, усі зазвичай мовчать. З іншого боку, додає гість програми, тут і Захід не коментує цифри від Луценка, дуже дивна тиша, начебто це правда.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Фрейн провела розмову з Ярославом Мудрим та повідомила, за що на долю України припала війна з росією та як знищити агресора.

Також Знай.ua писав про те, що Животков розповів про свій виставковий проект «Вівтар», як і чому його створював, і пояснив, як горе виявляється у його роботах.