Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Сам союз (ред. – НАТО) не буде таким, яким він був раніше. Будуть інші союзи утворюватися воєнні. Найсильніший союз найсильніший титанів тимчасово… Китай, Азія, як Азія об’єднується проти Європи. У Європі будуть важкі часи. Економіка, руйнування, хаос, паніка, втрачати кошти люди будуть у банках. Не розуміють як жити ті, які не вміють працювати, не тримали землю у руках. Енергія від землі, землероби у країні, ті, що виживуть, але буде по-іншому.

Китай, Індія, ще декілька невеличких країн. росія зараз хоче більше приєднувати, але у них також буде хаос, там також будуть змінювати, хитрувати щось, але диктаторська оця влада, правління буде людей у кандали заковувати.

Українці вільний народ, і постійно за це ми і страждаємо. Нам потрібен союз, і він буде, зараз про це саме і ведуться розмови: що ми можемо обіцяти, що нам обіцяють. Один важливий етап, коли можна було якісь перемовини проводити, був нещодавно, але там щось не так пішло. Далі іще буде шанс спілкуватись, можливо, наприкінці цього місяця або влітку буде шанс на зміну.

Символ України – це сонце, яке хочуть забрати з України. Україна не може бути під кимось, і Україні потрібні союзи, однозначно. П’ять країн, які можуть утворити союз. Україна з кимось буде в об’єднанні, пізніше будемо дивитись, але однозначно.

Популярні новини зараз
Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ланг розповіла, що будуть дуже жорсткі обстріли Харкова, але тим часом ЗСУ планують просування на фронті і наближається деокупація територій.

Також Знай.ua писав про те, що Фрейн провела розмову з Ярославом Мудрим та повідомила, за що на долю України випала війна з росією та як знищити агресора.