Це вже справді новорічна традиція, коли колектив Національної оперети України збирає кошти на подарунки дітям. Цьогоріч частина грошей призначається Всеукраїнському благодійному фонду «Крона», а також на солодкі подарунки дітям, що зараз лікуються.

Артисти побували у відділенні трансплантації кісткового мозку, відділенні дитячої офтальмології і мікрохірургії ока, відділенні ортопедії та травматології, а також у відділенні нейрохірургії. Актори влаштували для маленьких пацієнтів інтерактивну виставу «Святкові подорожі», діти були цим дуже задоволені, вони аплодували казковим героям, які подарували їм яскраві емоції.

Окрім того, святковий Санта завітав у палати до дітей та подарував їм солодощі, а також зазначив, що всі вони мають суперсилу, яка допоможе їм подолати всі хвороби. Бажаємо лікарям наснаги, а дітям - якнайшвидшого одужання!

Як повідомляв Знай.ua, Комельков розповів, чий насправді авангард – український чи російський.

Також Знай.ua писав про те, що Животков розповів про свої роботи після початку війни.

Популярні новини зараз
Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці
Показати ще