Про це вона на каналі «Прогноз».

Як зміниться клімат? Ми бачимо вже дуже аномально теплі зими з різкими перепадами температур, у нас або дуже сильно холодно, або у нас дуже-дуже тепло. Що слід очікувати і як можна метеозалежним людям це пережити?

Так, дійсно, зараз в Україні змінюється кліматична ситуація. І згодом Україна буде більш схожа на Африку за своїм кліматом, тобто вдень буде дуже жарко, вночі буде холодно. І це буде помірний клімат, він не буде дуже сильно змінюватися.

Зараз ви вже відчуваєте, що літа наче немає, є якась весна, яка постійно йде, і потім вона перетворюється в осінь, у зиму. Тобто зима стала теплішою, а літо – набагато прохолоднішим. Поступово це вирівняється. І ми маємо зрозуміти, що у нас буде певна кількість сонячних днів, певна кількість дощових днів, і вдень це буде тепла погода, а вночі це буде холодно.

Також можливо буде на території України вирощувати нові дерева, які не можна було вирощувати, і нові культури, нові сорти. Також люди з різних країн світу привезуть в Україну нові сорти, нове насіння і будуть вирощувати те, що не вирощувалося. Тому що в України дуже гарний ґрунт, і в цьому ґрунті у певних умовах можна вирощувати взагалі все, що завгодно.

Популярні новини зараз
Головне за 22 вересня: пенсію збільшать, повістки прийдуть поштою, курс долара шокує, а українці отримають ще одну платіжку Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине Ціни на продукти, відсоток із зарплат та "журба" НБУ: як збільшаться витрати українців з 1 жовтня Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Як це відображається на війні росії в Україні?

Вони знають, що на території України не буде сильних катаклізмів, і, звичайно, вони знають великий план, який буде. Вони знають, що багато людей залишаться зараз без дому, тому що будуть відбуватися катаклізми. І саме зараз вони наважилися на цю війну тому, що частково їхня територія також постраждає від катаклізмів. Їм потрібно територія для того, щоб жити.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, що буде з НАТО, іншими військовими союзами і де серед них місце України.

Також Знай.ua писав про те, що Фрейн провела розмову з Ярославом Мудрим та повідомила, за що на долю України випала війна з росією та як знищити агресора.