Про це він розповів у своєму блозі.

«Погрожували з Пентагону, погрожували мілітаристи, що обов'язково введуть неймовірні санкції і проти росії, і проти Північної Кореї за те, що круто росія порушила резолюцію ООН. Тому що заборонено купувати ракети у Північної Кореї. Нарешті ми цих санкцій дочекалися, і зараз ви, будь ласка, сядьте, якщо стоїте, бо я оголошуватиму список», - зазначає Михайло Шейтельман.

Як він розповідає, у цьому списку Відкрите акціонерне товариство «Державна авіакомпанія „224 Льотний загін“», його директор Міхейчик Володимир, полігон «Ашулук» в Астраханській області та військово-дослідний комплекс «Володимирівка», 4 транспортні літаки Іл-76 та Ан-124, які були задіяні у перевезенні цих ракет, і це все.

«Що це за санкції взагалі? Тепер я розумію цю статистику, яку опублікувало Управління статиста на 15 грудня 2023 року про те, скільки санкцій запроваджено проти якої країни. До повномасштабного вторгнення в Україну на лютий 2022 року росія посідала третє місце у світі за кількістю введених проти неї санкцій, проти неї було приблизно під 3 тисячі санкцій. Знаєте, скільки зараз санкцій проти росії? 18 772 санкції, і ще три додалося», - розповідає Михайло Шейтельман.

На його думку, санкції мали б стосуватися всього російського керівництва, кожного російського чиновника, кожного члена «Єдиної росії», кожного, хто у якомусь вигляді служить державі, щоб вони не могли нікуди в'їжджати, не мали рахунків у доларах та всього іншого . Проте, констатує він, зараз проти росії ввели аж 18 772 санкції і жодна з них не стосується ні «Росатому», ні «Роснафти», тому росія ще жива.

Популярні новини зараз
Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чи триватиме підтримка від Британії, якщо до влади прийдуть лейбористи.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко прокоментував знищення російських А-50 та Іл-22.