Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Ми сьогодні бачимо, що наша країна, наш президент ніяких домовленостей з ворогом не веде. Ми знаємо чітку позицію нашого президента: тільки перемога і тільки кордони 1991 року. Якщо будуть якісь домовленості з країною-терористом, то це буде тільки час для того, щоб країна-терорист зібрала більше людей і пішла далі, я впевнений на 100%, вона буде тероризувати далі», - попереджає Георгій Біркадзе.

Принагідно він нагадує, що сьогодні відбувається у Словаччині, в Угорщині, у Нідерландах, у Франції, про що говорить Марін Ле Пен. Тобто, пояснює експерт, ми бачимо, що росія вкладає величезні гроші, щоб створити у Європі таку платформу, яка припинить допомогу Україні.

Тому, констатує він, вже багато і політиків, і видань попереджають про ймовірний збройний конфлікт у 2025 році, про Третю світову війну. На думку експерта, от хто дійсно сьогодні готовий боротися із країною-терористом, із росіянами, так це Британія, Польща та Фінляндія, взагалі всім потрібно більше займатися ВПК та попереджати ці ризики.

«Тому я сподіваюсь, що Третьої світової не буде, але єдине, коли я вважаю, що може початися така війна, це коли росія захоче спілкуватися напряму із США», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, за якими гібридними сценаріями росія може почати конфлікт з країнами східного флангу НАТО.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе пояснив, яка ситуація із заборгованостями по комуналці сьогодні.