Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

І чим закінчиться історія в Ірані? Вона показується перевернутою картою Джала. Джала – це стихія води, але також вона говорить про керівництво. Буде, мабуть, висадка американського десанту чи якихось диверсійних груп в Ірані, які повалять та умертвлять лідера цієї країни. Він закінчить своє життя трагічно, знаємо такі приклади з історії, вбивство диктатора.

Його повісять. Хоча тут йде перевернута вода, можливо, його ще й утоплять. У першому розкладі було, що його повісять, зараз йде перевернута вода, можливо, він буде втоплений у власній ванній. Тобто йдеться про зміну керівництва, про те, що буде повалення влади в Ірані, і це поставить крапку.

Ті, хто стежать за астрологічними прогнозами, знають, що зовсім скоро, наприкінці січня Плутон переходить на знак Водолія на 20 років. Хоча я не професійний астролог, але хочу закцентувати на цю подію. Епоха Водолія веде до дуже сильного наукового прогресу, в IT-технологіях, а також веде до зміни влади, урядів та революцій. Отже, практично у всіх країнах і навіть у Європі відбудуться революції, відбудеться зміна влади.

До кінця року дуже сильно очікується зміна влади в Україні. Навіть якщо це не торкнеться президента, це торкнеться загалом вертикалі влади, яку він очолює. Тобто будуть дуже сильні зміни у системі влади України.

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гергель пояснила, що заважає українцям духовно зростати.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, чи готуються росіяни захопити Київ.