Про це він розповів на каналі «Контекст».

«Силам оборони бракує людей, тож нещодавно уряд почав активно розміщувати вакансії, які потрібні у війську, на сайтах із пошуку роботи. І понад 1000 повідомлень уже розмістили найбільші сайти, які пропонують роботу. Це військовий рекрутинг, і система, насправді, дуже хороша», - повідомив Едуард Гльоза.

За словами журналіста, завдяки цим інструментам рекрутингу людина тепер має можливість обрати ту спеціальність, яку вона хоче, й обрати бажаний підрозділ. Як зазначив Едуард Гльоза, представники платформ, як пропонують роботу, заявили, що за місяць отримали понад 40 тисяч відгуків.

«А тепер до цього процесу підключилася і Державна служба зайнятості. Пропозиції щодо роботи військові частини будуть розміщувати зокрема й на Єдиному порталі вакансій», - заявив Едуард Гльоза.

Популярні новини зараз
Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки Тарифи на електроенергію: чому у Європі ціни падають, а в Україні тільки зростають Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине Найталановитіші люди народжуються під цими знаками Зодіаку: які 3 сузір'я вирішують усе
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Брянськ атакують дрони: безпілотник вразив велику нафтобазу у місті Клинці.

Також Знай.ua повідомляв, що Георгій Біркадзе розповів, чи готова Європа да Третьої світової війни з росією.