Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Є держава, за яку відповідає людина на прізвище Зеленський. А є місто, за що відповідає Кличко. І у колі людей, у яке входить Кличко, розповідають якусь маячню, що це (ред. – метро) побудував Янукович, потрібно його спитати», - зазначає Георгій Біркадзе.

Принагідно експерт згадує, що таке було у Грузії. За його словами, при Саакашвілі у Тбілісі побудували великий колектор, він працював, потім була нова влада, пропрацювала вона роки 3, випав дощ, вода прорвалася, знесло зоопарк. І звинуватила ця нова влада, констатує експерт, звісно, Саакашвілі, але той відповів, що колектор потрібно було чистити, ним потрібно було займатися, і тоді цього всього не сталося би.

«Тому, послухайте, ну, побудували (ред. – метро) вони, якщо там дійсно щось відбувалось погане, то потрібно було це ремонтувати. Звісно, у бюджеті гроші були. Це єдиний мер, якого я знаю, який закриває метро», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Окрім того, додає він, це стосується і взагалі Києва, наприклад, брудних фасадів, які можна було би просто помити і не за мільярд, це ж елементарно, нічого складного. Як стверджує експерт, міська влада має жити своїм містом, займатися ним, а не шукати собі якихось кращих політичних перспектив.

Популярні новини зараз
Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна Тарифи на електроенергію: чому у Європі ціни падають, а в Україні тільки зростають Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Котенкова заявила, що підвищення тарифу на електроенергію залишилося чекати не довго.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи готова Європа да Третьої світової війни з росією.