Про це він розповів у програмі «Регіони у вогні» з Олексієм Буряченком.

Як зазначає експерт, насправді ООН втратила довіру, Радбез навіть не ухвалив ніякої резолюції після нападу на Ізраїль, після подій у Секторі Гази, там щось хотіли провести, але спершу росія заблокувала, а потім і США, тому що у тексті ХАМАС не був зазначений як причина. Це, констатує він, дуже показово, адже маємо терористичний напад, а Радбез нічого не робить, ніби його і немає.

«Це те, про що написав Ауслендер. Єдине, що, оскільки він ізраїльський журналіст, він пише більше про Ізраїль, але ж він і про Україну багато пише. І ось він написав, що тут ракетний обстріл України (ред. – 29 грудня і 2 січня), подія, про яку обов’язково треба говорити, і заходить на сайт ООН, а там про це ні слова», - розповідає Іван Ус.

Принагідно Олексій Буряченко згадує, що, коли був цей ракетний обстріл, за день позачергово Радбез збирала саме російська федерація, критикуючи Майдан, який відбувся, і ті наслідки, до яких він, відповідно, привів. На його думку, в ООН відбувається просто якийсь сюрреалізм.

«Це повна демонстрація того, що до цієї моделі світу, у якій ми зараз живемо, довіри нема. І тут ми знову повертаємось до гасла Давосу – відновлення довіри. Але, вибачаюсь, гасла нічого не вирішують, вирішують справи. А зараз ми бачимо, як ООН продемонструвала, що їй не дуже можна довіряти, є питання до Червоного Хреста, питання до інших міжнародних інституцій», - пояснює Іван Ус.

Популярні новини зараз
В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Котенкова заявила, що підвищення тарифу на електроенергію залишилося чекати не довго.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи готова Європа да Третьої світової війни з росією.