Про це він розповів у своєму блозі.

«У Конгресі прямо американські гірки, і в Сенаті теж американські гірки, але не в хорошому для нас абсолютно сенсі. Вони взагалі не радують, не бадьорять, не розважають, і ніякого адреналіну вже немає. Ми вже задовбалися спостерігати за тим, як нам то виділяють фінансову допомогу, то не виділяють», - наголошує Михайло Шейтельман.

Як розповідає експерт, включає CNN, а там головна новина – Трамп тисне на республіканців, щоб вони відмовилися підписувати угоду щодо кордону і, як наслідок, надавати допомогу Україні. А далі, продовжує він, лідер більшості у Сенаті Чак Шумер говорив про можливість досягти угоди щодо фінансування України та безпеки кордонів, незважаючи на соратників Трампа.

«Це він сказав кілька днів тому, а потім повідомили, що Трамп планує і намагається використати ці розмови та всі сенатські, конгреські справи у своїй передвиборчій кампанії. Тобто не допустити цієї угоди, показати, що Байден не здатний, і щоб у Байдена нічого не вийшло в Україні. Тобто він підставляє наші життя, нашу війну, нашу взагалі країну, існування України заради перемоги на виборах у США», - пояснює Михайло Шейтельман.

Водночас, додає він, є ще Ніккі Гейлі, американські політтехнологи кажуть, що вона може дочекатися, коли у Трампа щось піде не так, і несподівано стати кандидатом від Республіканської партії, для чого їй треба просто залишитися в перегонах.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко пояснив, що нехай кремль і має компромат на Орбана, але Угорщині потрібні гроші, які дає Євросоюз, це й визначатиме його політику.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, чому Румунія та Угорщина раптом почали говорити про Закарпаття.