Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«42 мільярди – це дефіцит нашого бюджету, і нам потрібні ці гроші, щоб наші партнери надали. Я впевнений, що все-таки гроші будуть. Чи може їх не бути? Може бути все, і такий сценарій може бути. Але я думаю, що про це поки не кажуть в уряді, тому що, якщо ми зараз скажемо, що у нас є план Б, то нам тоді не дадуть гроші», - пояснює Георгій Біркадзе.

Окрім того, зауважує експерт, потрібно, щоб наші партнери теж відчували, що вони нам потрібні. Тому, коли у Давос приїжджає підлегла Петра Порошенка у наддорогому одязі і сумочкою за 30 тисяч євро, якось важко стає розповідати партнерам, що Україні потрібні гроші.

«Я вважаю, що гроші будуть, але також впевнений, що є інший план, план Б. По-перше, хочу сказати, що це не така вже й величезна сума. Послухайте, ну, 61 мільярд доларів для Америки – це взагалі ні про що. Тому я впевнений, що гроші дадуть», - стверджує Георгій Біркадзе.

Окрім того, зазначає експерт, сьогодні ми бачимо підтримку від партнерів щодо передачі Україні заморожених російських активів, прибутків з нього, цей процес йде. На його думку, ці гроші ми зможемо отримати у 2025 році.

Популярні новини зараз
"Воювати буде кожна мр*зь": колишній чернець розповів, що війна триватиме роки, не місяці Що потрібно знати при покупці курячих яєць: прості правила, щоб не злягти з отруєнням Можливо, це другий шанс: українським абітурієнтам змінили результати НМТ - остаточні бали можуть здивувати Українцям пояснили, навіщо світло вимикають уночі, коли всі сплять
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, що насправді везли на збитому Іл-76.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко прокоментував приєднання Великобританії та Швеції до коаліції дронів для України і розповів, за якими напрямками вона буде розвиватися.