Про це він розповів на своєму каналі.

Як зазначає експерт, зараз ми регулярно бачимо прильоти по одних із найбільших об’єктів у ланцюжку нафтопереробної і газової промисловості росії. За його словами, важливо, що це фактично експортні підприємства, продукцію доставляють кораблями Індії та іншим країнам, тому ці удари грають на перспективу.

«Мета, звичайно, амбітна, стратегічна – це створити серйозні проблеми для отримання росією коштів, які допомагають фінансувати війну. Є розуміння, що на цьому шляху ще потрібно працювати, тому що це не так легко, як може здаватися, і об’єктів не мало, але обираються доволі таки хороші, непогані цілі», - розповідає Олександр Мусієнко.

На його думку, у результаті це принесе хороші здобутки, тому дуже добре, що в січні ми розпочали ці удари, це правильна стратегія, якою треба рухатися. Принагідно експерт зазначає, що йому часто ставлять питання, чому так довго, чому не так багато цілей ще, коли це дасть результат, чому це не зупиняє бойові дії.

«Я дуже просто поясню: тому що це не може одразу зупинити бойові дії. Це має бути стала послідовна робота, яка розпочата, а далі потрібно працювати. Для того, щоб скористатися плодами власної праці, спочатку потрібно попрацювати. Тоді буде результат. Тому це правильна стратегія, яка, я думаю, буде надалі реалізовуватися і прогресувати», - пояснює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Луценко пояснив, що кордони 1991 року – це ще не перемога, Україна має відновити свою ракетну програму і вдарити по росії так, щоб вона вгомонилася.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, якою може бути стратегія ЗСУ на 2024 рік.