Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

За словами експерта, у нього є певна інформація, що дійсно була розмова із Залужним, щоб він пішов у відставку і обійняв іншу посаду, але він відмовився від пропозиції. Це те, зазначає експерт, що йому розповіли, але деталей, що і як він уже не уточнював.

«Сьогодні треба говорити про те, що країна у війні. Всі без виключення мають притримувати своїх коней і не забігати вперед, не сіяти смуту. Коли Береза і всі ці блогери, експолітики вкидують цю інформацію… Послухайте, ви ж розумієте, що воно може нам боком вилізти? Навіщо ви це робите? Невже це важко притримувати і не підігрівати народ?», - пояснює Георгій Біркадзе.

На його думку, ніхто не має нав’язувати власну думку президенту Зеленському, якщо він сам вирішить, що на посаду Залужного може бути новий командир, то так, це можливо. Принагідно експерт зауважує, що і на місце Зеленського цілком може бути інший новий президент, незамінних людей взагалі не буває.

«Просто буде дуже важко знайти після Зеленського якогось хорошого кандидата дійсно, який би його замінив. Тому що мати такий міжнародний досвід, як у Володимира Олександровича, ну, я не знаю… Однак його теж можна замінити. Тому не треба підігрівати, що можна замінити всіх, а Залужний незамінний. У мене таке враження, що це подібно на якусь секту», - міркує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Українці отримуватимуть європейську пенсію: що про це відомо Кожен наступний день здаватиметься ще спекотнішим - синоптики б'ють на сполох через аномальну спеку в липні Магнітні бурі у липні: українців чекає дуже важкий місяць Українців 50+ хочуть звільнити від мобілізації — замінять на молодих
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Луценко розповів, що принесе Україні можлива перемога Трампа на виборах у США.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи отримає Україна гроші від США: «У нас є план Б».