Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я вважаю, що сьогодні потрібно думати. Я не кажу, що Залужний поганий, ні, він дійсно заслуговує поваги, і я до нього дійсно з великою повагою ставлюся. Але не треба думати, що, якщо він гарний командир наших військ, то буде гарним політиком, прем’єром чи президентом. Ні, це не так», - міркує Георгій Біркадзе.

Принагідно експерт нагадує, що й на фронті зараз відбувається дуже багато незрозумілого, і про це багато хто говорить. У цій ситуації, зазначає він, не можна сказати, що винен Залужний, адже на фронт багато чого впливає: це і постачання зброї, це і фінансування.

Тим не менш, підкреслює експерт, як військовий Залужний повинен працювати суто у команді президента, і проблему із цими вкидами про звільнення треба було вирішити, знявши якесь спільне відео із Зеленським. Натомість, констатує він, маємо мовчання, яке викликає багато питань ще й у часи війни, це може дестабілізувати суспільство.

«Це політика. Тому я вважаю, що, якщо ми сьогодні говоримо про військового Залужного, то ми говоримо про військового Залужного, а не Залужного, який є політиком. Він сьогодні військовий. Тому, будь ласка, тримайте себе в руках», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Жителі трьох областей зможуть не платити за газ цієї зими: кому допоможуть У Києві хочуть переглянути тарифи на опалення: скільки доведеться платити Можливо, це другий шанс: українським абітурієнтам змінили результати НМТ - остаточні бали можуть здивувати Київстар піднімає тарифи на 100%: чим це аргументують
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе заявив, що розганяти відставку Залужного – це означає грати на боці росіян.

Також Знай.ua писав про те, що Доній пояснив, чого не вистачає українській національній ідеї і як нам стати успішними.