Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

Як зазначає гість програми, не просто так в ООН навіть практично не зустрічаються перші особи, відповідальні за прийняття рішень, там працюють делегації, статус яких навіть має декоративний характер.

«Я вважаю, що з моменту формування блоків ООН свідомо перетворили на декоративну імітаційну структуру. Саме тому з першого десятиліття її роботи – нескінченні стріли. Чому? Пояснюю. Нові розпорядники переділу миру, що склався після Другої світової війни, не були зацікавлені в ефективному механізмі міжнародної координації з імперативними можливостями», – пояснює Андрій Єрмолаєв.

Саме тому, стверджує він, колективні сили ООН, пов'язані з можливістю втручання у збройні конфлікти, так звані миротворці, це радше поліцейські, що контролюють функції, але не третя сторона, здатна включитись у конфлікти, поставити на них хрест.

«І більшість міжнародних організацій, афілійованих з ООН, як показала ця історія, МАГАТЕ, ЮНЕСКО та ще низка структур, більшою мірою декорація, ніж ефективні інститути. Тобто я підводжу до того, що, обравши блоковий шлях розвитку світу, країни та їхні лідери за умовчанням залишили ООН лише декорації, які символізують припинення війни, але фактично вона не стала структурою, що запобігає та гарантує, що конфлікти неможливі», - робить висновок Андрій Єрмолаєв.

Популярні новини зараз
Українцям стане складніше переоформити авто: що зміниться Боржникам приготуватися: комунальники йдуть на крайні заходи Приймати ванну будемо тільки у свята: водопостачання може подорожчати майже вдвічі В Україні змінюються вимоги до пенсійного стажу: кому доведеться працювати ще 5 років
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе заявив, що розганяти відставку Залужного – це означає грати на боці росіян.

Також Знай.ua писав про те, що Доній пояснив, чого не вистачає українській національній ідеї і як нам стати успішними.