Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

«Набір варіантів завжди обмежений, він не є якийсь безмежний. І нова творча людина не прийде і не скаже: «Ой, ви знаєте, я тут знаю, як вживити кожному нейролінк у голову, і, відповідно, він побіжить, почне стріляти краще, тощо». Це, звісно, схоже на сюжет фантастичного фільму», - пояснює Андрій Вігірінський.

Водночас публікація у The Washington Post, зазначає він, полягає в тому, що ЗСУ просять 500 тисяч, влада не знає, як їх мобілізувати, тому що це вимагає фінансування, грошей немає, можливо, новий главком може по-іншому подивитися на ситуацію чи внести у неї творчий подих. І все, підкреслює експерт, публікація обривається, не пояснюючи, про який творчий подих йдеться, якщо ресурси і засоби для ведення війни не змінюються.

Принагідно гість програми, зауважує, що є такий підхід до кадрових рішень, наприклад, коли директора «Нафтогазу» поміняли, прийшов новий реформатор, і підприємство запрацювало по новому, але це не означає, що з армією все так само. Як він пояснює, в армії інша складова: морально-бойовий дух, відданість командиру, степінь довіри, повага до нього.

«Але The Washington Post звужує цю історію до 500 тисяч, попросили ЗСУ, ми рахуємо, що такого зробити не можемо, бо люди втомилися (а люди дійсно втомилися), того треба когось поміняти. Поміняти, щоб що? Щоб запит став не 500 тисяч, а 400 тисяч?», - підсумовує Андрій Вігірінський.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко заявив, що Україні потрібно продовжувати вражати нафтопереробні об’єкти на території рф, адже це експорт, який дає кремлю гроші на війну.

Також Знай.ua писав про те, що Швець розповів, чим закінчиться запланований візит путіна до Туреччини.