Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

До середини 2024 року ми обираємо свій шлях. Тому що потім із середини 2024 року десь до 2025 року у нас буде дуже небагато часу, буквально декілька років стати тим, ким ми повинні стати, або піти у якийсь проміжний варіант.

На мій погляд, сьогодні вже українці повинні переходити із гадань, із бажань, із очікувань до дій. Тому по цим маркерам, які бачимо сьогодні в полі, практично всі шляхи України так чи інакше ведуть десь до середини літа, до початку осені, де у нас буде можливість щось змінити на полі бою, де в нас буде можливість змінити щось безпосередньо у географії нашої території.

Тобто я так розумію, що будуть можливості, допомога, стратегічні плани, ще щось. Але наскільки вдалим буде цей крок, знову ж таки, залежить від нас. Тому можемо казати про невдалий, вдалий і проміжний варіант. Але це не найголовніше.

Якщо більшість людей думає, що перемога – це просто зупиняться вбивання людей, зупиняться обстріли. Але ж це не так. Якщо замовкнуть гармати, ворог дійсно від нас відчепиться, з чим ми залишаємося? Ми залишаємося зі старою структурою влади, ще з більшою кількістю проблем, з тим, що ми на порозі в новій ері, де йде роботизація, штучний інтелект зараз закриває велику кількість робочих місць, нам ніхто не розповідає, що буде з людьми.

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Gaya розповіла, як нам вберегтися від негативних слів-ключів, які ми чуємо звідусіль.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, які нові загрози з боку росії чекають Дніпропетровську, Миколаївську та Одеську області у лютому цього року.