Про це він розповів на каналі «UKRAINE THE BEST».

Як розповідає гість програми, він зробив фільми не тільки про Помаранчеву революцію і Революцію Гідності, але й про наш час, про повномасштабну війну – «Навала». За його словами, фільм базується на зйомках херсонської журналістки Анжели Слободян, це саме херсонські сюжети перших днів війни, домінує тут історія однієї родини, яка втратила батька, але це лише один приклад багатьох скалічених доль.

«Про це важко говорити, тому що довгий час ти звикаєш до якогось мирного життя, і тут ти стикаєшся з якимось явищем, яке зовсім не вкладається у те, що у було у попередньому житті. Ти думаєш, чи ти спиш, чи що це відбувається... Але стійкість, звичайно, людей, їхня воля і їхній взагалі, як не дивно на всі ці жахи, людський оптимізм, він вражає теж», - коментує Сергій Маслобойщиков.

Фільм, повідомляє режисер, уже зроблений, його можна подивитися на YouTube, називається «Навала». Це, додає гість програми, авторський фільм Анжели Слободян, це її зйомки, але він – режисер, він фактично вибудував цю стрічку, допомагав усе зробити.

«Як не дивно, найцікавіші зйомки – це якраз зняті людьми з мобільних телефонів, тому що вони зсередини тих подій, які відбувалися. Оця мобільна, гаджетова ситуація нам допомагає, розкриває все це. Зараз фактично нічого не можна сховати, зараз все, що відбувається, онлайн», - зазначає Сергій Маслобойщиков.

Популярні новини зараз
Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Животков розповів про свій виставковий проєкт «Вівтар», як і чому його створював, і пояснив, як горе проявляється у його роботах.

Також Знай.ua писав про те, що Доній назвав три ознаки, за якими людина є українцем.