Про це вона розповіла у програмі «Різні люди».

Як розповідає художниця, одного разу на Alfa Jazz Fest у Львові до неї підійшли друзі російського олігарха Фрідмана і запропонували, щоб на відкритті вона сиділа саме за одним столом із ним.

«І за це мені пропонували 40 тисяч доларів, можливо, потім могло бути якесь продовження. Я дуже різка, не підбираю слів, скажемо так, я відправила їх за кораблем. Вони довго ще потім ходили там, пробували мене все ж таки вмовити», - розповідає Ірина Третяк.

За словами гості програми, коли вона ще починала свою кар’єру, то розуміла, що є дуже легкий шлях розвитку – це фінансування через чоловіків. Коли є гроші, констатує вона, дуже легко пропіаритися, потрапити на телебачення, влаштувати виставку, але ви спробуйте організувати виставку, коли фінансування немає. Тому, продовжує художниця, вона обрала другий шлях.

«Я розуміла, що це буде дуже тяжко. Але ні війна, ні якісь ще події не впливають на те, є я на артринку чи немає. Все одно я є. А коли є фінансування, коли є якийсь умовний чоловік, який за це платить, то сьогодні ти є, завтра його садять, наприклад, і ти зникаєш», - пояснює Ірина Третяк.

Популярні новини зараз
Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній пояснив, чого не вистачає українській національній ідеї і як нам стати успішними.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе пояснив, як вирішити мовне питання з Угорщиною.