Про це вона розповіла у програмі «Прогноз».

Він змістить себе сам. Ось він уже на такому рівні, що він ухвалює рішення, не за нього. Просто зараз потрібна нова кандидатура, доки її немає. Люди не мають такого символу перемоги, думаю, щойно з'явиться, йому просто дадуть час на відпочинок, і він залишиться за своїх повноважень не фізично, а саме більше як наставник, як консультант, і продовжуватиме діяльність.

Його кар'єра – це фактично на все життя, і це його усвідомлений вибір. І не політика, не в президенти, йому не можна. Ось є дорога, коли людина йде своїм шляхом, у неї все відкривається. Щойно вона повертає на інший шлях…

Наприклад, якщо завдання людини – це надихати і мотивувати людей, а вона починає торгувати чимось, все, у неї цей бізнес не піде ніколи. Щойно вона повертається до свого шляху, у неї знову приходять гроші та успіх.

Залужний – дуже сильний практик, я називаю це інтуїтивною магією. Тобто він просто інтуїтивно дуже добре відчуває всі процеси, йому не треба чаклувати, робити ритуали. Ось він це відчуває і просто намагається знайти для себе таке місце, щоб не зламати людей, враховуючи, що вони дуже сильно страждають, і зі страждань виходити не хочуть.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бюн повідомила, що Залужний навряд чи піде у відставку, але все одно, щоб не вийшло, йому це піде в плюс.

Також Знай.ua писав про те, що Фрейн розповіла, коли у Білорусі можливий свій Майдан.