Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Чи готовий Залужний піти у відставку, і яка доля на нього чекає?

Я б сказала, що ні. Ось саме у відставку – ні. Зрозуміло, що ця нервотрьопка не йде в плюс йому, це все, що в інформаційному просторі крутиться навколо нього. Дивіться, у нього достатньо сил та енергії, щоб ще показати себе та показати свої можливості.

Відправить Зеленський Залужного у відставку? Цього разу тут є горезвісна Двійка, яка каже, що ще все остаточно не вирішено. Щойно в інформаційному плані пішли розмови щодо Залужного, там також випадала карта поміркованості, карта сили і ще плюс карта Сонце.

Тобто, як би не склалася ситуація з ним, що б не вийшло, це буде плюс йому. Тобто він все одно показуватиме свою роботу та свої можливості, ось так би я сказала, але поки що нічого не вирішено.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Ситуація, яка відбувається зараз у Міністерстві оборони, яким чином зараз впливає на перебіг війни?

Вона, звичайно, вставляє палки в колеса, звичайно, вона заважає, ця ситуація. Вона у буквальному значенні дуже заважає, і дуже багато негативних дій, а могло бути зовсім по-іншому. Тут присвоєння грошей, махінації та інше, маніпуляції. Тут дуже багато чого ще приховано. Те, що ми чуємо і бачимо, це трохи з того, що насправді відбувається внизу. Приховано від нас.

Як повідомляв Знай.ua, ЭVA розповіла, що влітку відбудуться зміни на полі бою, Україна має скористатися цим шансом.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, які нові загрози з боку росії чекають на Дніпропетровську, Миколаївську та Одеську області у лютому цього року.