Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«На жаль, сьогодні ми бачимо, що у США відбуваються дуже турбулентні політичні дискусії. Ми бачимо, що сьогодні нам допомагають, завтра не допомагають, сьогодні республіканці та демократи підписують угоду, завтра відміняють. Відверто кажучи, я трошки втомився, тому що так не може бути. Це ж не ромашка на «люблю» і «не люблю», - коментує Георгій Біркадзе.

Принагідно він нагадує, що Україна віддала свою зброю, а США за це гарантували нам безпеку і допомогу, тому сьогодні ми чекаємо на виконання цих зобов’язань. Натомість, констатує експерт, ми бачимо, що Трамп намагається зробити все, щоби нам заблокувати допомогу.

Ситуація виглядає так, розповідає він, що Білий дім вимагає, аби нам дали допомогу, республіканці також готові підписати цю угоду, але трампісти цього не хочуть. Як зазначає експерт, вони зараз говорять, що Ізраїль дуже потребує цих 18 мільярдів допомоги, тому що у нього там якісь нагальні справи у Секторі Гази, ніби у нас тут із росією немає ніяких нагальних справ і люди щодня не гинуть.

«Я вибачаюсь, але це мене тупо втомило. Так не можна, слухайте, ви супердержава, на яку рівняються всі. І ви таку маячню робите? Сподіваюсь, що ми обов’язково отримаємо цю допомогу», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе заявив, що з будь-яких кадрових перестановок, навіть якщо це буде Залужний, не треба робити трагедію.

Також Знай.ua писав про те, що Дмитрієва розповіла деталі закону про збереження репродуктивних клітин військових.