Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Що з безпекою і вторгненням на Харківщину?

Поки що, найближчим часом вторгнення не має бути, але проблеми зі світлом, проблеми з інтернетом суттєві будуть. Приліт можливий. Вибух світлого кольору. Приміщення світлого кольору. Навіть бік вибитий. Обережно 9-ого числа, 10-ого, 11-ого.

Свято, чекають на свято. Щось із церквою пов’язано. Антихрист хоче святотатства. Церковне свято. Напередодні церковного свята чим більше забрати життів, насолодитись життями, страхом.

Полтавщина?

Популярні новини зараз
Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Майже вся Україна буде червона, і туди буде летіти. Дивимось по прильотах. 20-е, наприкінці місяця.

Також проникнення ДРГ, таємне проникнення невеличкими групами, партіями. І знову ж та сама схема – через жінок. Зараз є сильний, небезпечний план, який потрошку втілюється: проникнення через жінок на територію України.

Що спільного між усіма цими жінками, крім ФСБ? Яка схема пошуку цих жінок? Що їх єднає?

Прості жінки, проросійські, у яких немає коштів. За невелику винагороду вони кажуть, що у будь-якому разі перемога буде за росією, і тому краще працювати на росію. Обіцяють потім якісь посади, виплати, гонорари.

Як повідомляв Знай.ua, Фрейн пояснила, що кожна людина має йти своїм шляхом, куди їй призначено, і завдання Залужного – це війна, але з посади він все ж таки піде.

Також Знай.ua писав про те, що Фрейн розповіла, коли у білорусі можливий свій Майдан.