Про це повідомив керівник "Української команди" Артур Палатний.

130 FPV-дронів та квадрокоптерів Mavic-3 передали бійцям батальйону "Свобода", 28 бригаді Лицарів зимового походу та 72 бригаді Чорних Запорожців, зазначив керівник волонтерського штабу.

"Дрони - це збережені життя наших воїнів. Захисники кажуть, що наша допомога дуже допомагає нищити окупантів та їхню техніку", - наголосив Артур Палатний.

Він також повідомив, що Володимир Кличко пригнав на передову броньований автомобіль "Кобра" вартістю 250 тисяч доларів, який допомогли придбати міжнародні партнери.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Раніше повідомлялося, що "Українська команда" та Володимир Кличко доставили броньовик "Кобра" та партію дронів в розташування 204 батальйону київської тероборони.