Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Сьогодні ринок не настільки насичений і не настільки багато акторів потребує, як випускається. Багато акторів, на мій погляд, залишаться або не в професії, або безробітними», - стверджує Богдан Струтинський.

Якщо проводити аналогію, зазначає гість програми, то наші футболісти отримують хорошу професію, яка, якщо не буде годувати їх тут, то цілком прогодує закордоном, і щодо акторів такий сценарій теж можливий. Але, пояснює він, у такому разі наш актор має ідеально знати мову, щоб грати на сцені закордоном, або ж він може отримати роль персонажа, де якраз потрібне певне викривлення мови, або це так само може бути епізодична роль.

«Однозначно він (ред. – актор драмтеатру) має більше можливостей, бо він підготовлений, комунікабельний, він не має тих затисків, він може бути більш публічною особою», - підкреслює Богдан Струтинський.

Популярні новини зараз
"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Животков розповів про свій виставковий проєкт «Вівтар», як і чому його створював, і пояснив, як горе проявляється у його роботах.

Також Знай.ua писав про те, що Третяк розповіла, як росіяни знищують українське мистецтво.