Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

Як згадує експерт, наприкінці 1990-х Ющенко був у своєму світі, серед артефактів давнини, серед бджіл, але його потягли до великої політики. Тоді ж, продовжує він, через ревнощі на Банковій і внаслідок тривалих інтриг його звільнили з посади прем'єр-міністра, але міфологема про успішного прем'єра народилася, а далі – перемога на президентських виборах.

«Ось щось схоже відбувається зараз і з Валерієм Залужним. Можливо, він сам не дуже й хоче в політику, і ми бачимо, бо він ще не політик, як політик він дуже сирий. Але він став мега популярною фігурою, і рішення про його відставку негативно сприйняла переважна більшість українців», - розповідає Андрій Золотарьов.

До того ж, зазначає гість програми, момент для відставки обраний не найкращий, адже на фронті кілька кризових больових точок, а з главкомом разом йде його команда. Тобто, констатує він, новим людям, які прийшли із Сирським, потрібно кілька місяців для того, щоб увійти в курс справи, відповідно, у цей період ефективність їхніх рішень, дій буде дещо нижчою.

«З іншого боку, до Валерія Залужного як главкома були питання. І навіть частина тих питань, які озвучила Мар'яна Безугла, як би критично до неї не ставилися, були справедливі. Ну, щодо кадрової політики, щодо того, що деякі бригади сточуються на лінії фронту в нуль, а інші бригади за 2 роки практично і не були на передовій. Це абсолютно справедливі питання», - додає Андрій Золотарьов.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Безгін заявив, що перекидання обов'язків щодо мобілізації на органи місцевого самоврядування у законопроєкті виглядає абсурдно.

Також Знай.ua писав про те, що Хом'як розповів, як пережити стрес від війни та стати точкою спокою.