Про це він розповів у своєму блозі.

«Звичайно, розумієте, це теж як би одна з причин. Чому зараз (ред. – відставка Залужного)? Бо потрібен час, щоб про Залужного всі забули, якщо він піде (ред. – у президенти). Мої джерела зокрема говорили про те, що такі амбіції він має», - розповідає Максим Ялі.

Тим паче, додає експерт, як показували соцопитування, Залужний є єдиним можливим кандидатом, який може виграти у Зеленського у другому турі. За його словами, також вважається, що це була одна з основних причин, чому Зеленський відмовився проводити вибори вчасно, 31 березня, як мало бути.

«Я, чесно кажучи, виступав проти цього, бо коли у нас проходять вибори, це війна на знищення, природно, чим вміло користувалися б росіяни, вони це вміють. Я вже не кажу про те, що не було можливості провести такі вибори з огляду на кількість переселенців, військових тощо. Їхні результати ставилися би під питання», - пояснює Максим Ялі.

Проте, стверджує він, політична причина відставки Залужного залишається, хоча тут узагалі збіглося кілька чинників, зокрема й стратегія на полі бою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, як вирішити ситуацію на польському кордоні.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко оцінив виробничі потужності росії.