Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Хочу нагадати, що в 2007 році, коли путін розповідав, що він не дасть можливості розширяти НАТО, всі посміхались. Він натякав тоді: «Дослухайтесь, будь ласка, до того, що я кажу». Але, на жаль, ніхто не дослухався. Це перше», - зазначає Георгій Біркадзе.

По-друге, нагадує він, дуже велика кількість лідерів розповідали нашому президенту, що нападу не буде, от якщо Байден говорив, що буде напад, то Макрон і Меркель говорили, що такому не бувати.

Тобто, констатує експерт, помилялися і світові лідери, і багато наших експертів, просто людей, кажучи, що це все маячня, що Байден прибіжить на білому коні і нічого не дозволить, що санкції доконають росію, що вона не виживе у тотальній ізоляції.

«Скільки років в ізоляції Іран? І що, там поздихали люди? Нема такої країни – Іран? Не готують вони ядерну зброю? От і все, я відповів. Тому потрібно цим займатися, розумієте, займатися, а те, що я бачу сьогодні – це імітація санкцій і боротьби. Якщо ви хочете вбити путіна економічно, то потрібно робити жорсткі кроки, чого я не бачу», - пояснює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бюн повідомила, що протести на польському кордоні – справа рук кремля.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чому кремль не приховав смерть Навального.