Про це він розповів на каналі «Прогноз».

Слухайте, напевно, тут треба ширше поглянути на цю історію. Ось цей конфлікт між Україною та росією, не рахував у роках, але, напевно, вже пів тисячі років йде. Відповідно, це приблизно він почався, коли почався перехід із малої Калі-юги в малу Двапара-югу, і зараз якраз завершується цей перехід, відповідно, завершиться і цей конфлікт.

Але якщо вдуматися в причини цього конфлікту, якщо подивитися на суть, то в мене знаєте яка думка щодо цього? Фактично різний підхід. Україна, а це справжня Русь від початку, культивувала завжди свободу. Згадайте Січ. Або, наприклад, та сама Польща – це виборні королі. Розумієте, взагалі ці території – Русь, Польща та сусіди – це така вільна традиція, яка триває вже тисячоліття.

І поряд московія, яка діє одним чином: це приниження людей, зубожіння людей, потім пропозиція невеликих грошей за вбивство – і щоразу це повторюється, і зараз це повторюється. Це фактично дві різні системи світогляду.

Цивілізація українська чи, скажімо у ширшому сенсі, європейська – це співпраця, тобто один переміг, але ніхто не доїдатиме другого, він не добиватиме, не знищуватиме його, бо наступного разу може бути навпаки і тебе теж збережуть. Це взаємодія, допомога одна одній, так чи інакше співробітництво. Зовсім інший підхід у московії – це знищення остаточно.

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Стелла повідомила, що смерть Навального не сталася раптово, над цим довго та поступово працювали.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн повідомила, що протести на польському кордоні – справа рук кремля, але це не єдина небезпека, яку росія готує для Євросоюзу.