Про це він розповів на своєму каналі.

Як зазначає експерт, сьогодні протестують фермери не тільки у Польщі, але й по всій Європі, всі ми бачили кадри, де у Франції закидають гноєм поліцейські дільниці, всюди перекривають дороги, цей рух набирає обертів, і він створює логістичні, транспортні проблеми.

«Чи впливає це на постачання зброї? На щастя, ні. Вантажі зі зброєю ідуть і будуть іти в Україну. Коли одного високопоставленого офіцера НАТО ще на початку повномасштабного вторгнення, коли включався Захід і активно постачав в Україні зброю, боєприпаси, запитали, а чи не вивідає росія, куди йде це забезпечення чи не намагатиметься знешкодити, він відповів, що посилок буде дуже багато і, відповідно, шляхів, якими ці посилки доставляються», - розповідає Олександр Мусієнко.

Отож, констатує експерт, постачання зброї розосереджується і зараз, воно йде до України, але ось ці протести фермерів впливають на доставку безпосередньо гуманітарних вантажів та іншого роду продукції, яка нам необхідна сьогодні, і цю проблему вирішувати потрібно.

Популярні новини зараз
Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко заявив, що, виходячи з Авдіївки, ЗСУ збили кілька російських літаків.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, як Захід має відреагувати на вбивство Навального.