Про це він розповів у своєму блозі.

«Я так собі думаю і можу сказати, що, якщо літак за день, 30 на місяць, то ще 2-3 місяці – і у росії не залишиться можливостей застосовувати керовані авіабомби, це якби така тенденція зберігалась. Тому що Су-24 чи Су-25 КАБи не застосовували, вони ще цього не робили, застосовують тільки Су-34, більш новітні бомбардувальники, тому їм би було дуже складно», - коментує Олександр Мусієнко.

Можна було би подумати, міркує він, що росіяни, з огляду на ці ризики, будуть берегти літаки і не використовуватимуть керовані авіабомби, але тут є сумніви. Як пояснює експерт, путін, очевидно, настільки одержимий ідеєю знищення української державності і створення російської імперії, що ціна не має абсолютно жодного значення. За його словами, одержима людина на шляху до своєї мети може допускатися помилок, але при цьому думати, що йде до успіху.

«Тому і тут є такий певний момент, що вони будуть ризикувати до останнього, як мені здається, поки, мабуть, льотчики російські не почнуть писати відмови, що вони відмовляються виконувати бойові завдання через високі ризики, які виникли. Оце може бути, і тоді, звичайно, така кількість застосувань керованих авіабомб зменшиться», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Саакян розповів, хто виграє від того, що Придністров’я приєднається до росії.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи може Захід надати нам свої війська і у якому вигляді.