Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Говорила і буду говорити, що зі зброєю нам допоможуть інші країни, а ми на НАТО розраховуємо. Єдине, що мені зараз показало, якісь гарні домовленості там ідуть все-таки про війська, хоча казали що ні, не буде. А зараз показують, що буде. Глянемо, чи НАТОвські солдати прийдуть до нас воювати, тому що от мені таке вилізло.

Слухайте, щось дуже-дуже складно з Америкою, дуже складно. Знаєте, яка історія? Зараз Америка перебуває у якомусь такому дивному стані. Всі дуже розраховували на НАТО, на силу, а таке враження, що та сила довитрималася.

Король пентаклів – це завжди в мене була НАТО і її допомога, ресурс. Він зараз іде в дуже поганому оточенні карт. Карта Відлюдник – ну, ніби пошук якихось рішень, але рішення не знаходяться – Десятка мечів і П'ятірка мечів. П'ятірка мечів каже, що все, що зараз вони будуть говорити, не треба вірити. Там, видно, перед виборами відбувається акцент настільки на внутрішню історію.

Мені тут більше показано, як вони відмахуються від України, вони будуть давати щось для проформи. Кардинально я не бачу від них допомогу от зараз. Якийсь ресурс дають. От мені кажуть живий ресурс, Туз кубків, це може щось пов'язане бути з водою. Ну, взагалі це жива сила.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Фрейн розповіла, що буде із США у разі перемоги Трампа.

Також Знай.ua писав про те, що Фрейн розповіла, чи вирішиться наш конфлікт із Польщею на кордоні.