Про це вона розповіла у програмі «Прогноз».

Чи в країнах Балтії піднімуть ключ незадоволені балтійським режимом і балтійською політикою щодо емігрантів із росії? Чи будуть там хвилювання, що ой, та ми ж тут такі бідні-нещасні?

Вони їх задавлять. Тобто там в уряді є чітка програма не допускати цієї фігні і відправляти назад тих, кому тут не подобається, кудись за Урал, наприклад. Не дадуть.

Тобто вони спробують військовим шляхом туди, ну, у путіна якийсь зуб є на країни Балтії, найімовірніше, це пов'язано з його молодістю, з його кар'єрою, коли він там жив. Ось там йому просто не сподобалося. Ось, знаєш, є місто, куди ти приїхала і в тебе там сумочку вкрали, ось у нього якась така особиста з ними історія, і він їх почне залякувати насамперед. Хоча там дуже жорстко розправилися із совком, дуже швидко з нього вийшли.

Ми зараз маємо проблему з Польщею, і ми розуміємо, що там йдуть проросійські провокації.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

А ви ж розумієте, протягом 400 років останніх які були відносини України та Польщі. Ось на рівні людей це легко зрозуміло, коли люди один одного, наприклад, ображали, аб'юзили, влаштовували якісь провокації, сусіди, члени сім'ї, партнери, то колись їм треба буде зустрітися і поговорити, щоб закрити проблему.

Ось я бачу, що з Польщею потрібно буде зустрітися, тобто керівництву країн і прояснити всі питання, починаючи з останніх кількох століть. Тобто не завжди була дружба, не завжди між країнами було все гладко, і знову ж таки воно не стане легко. Якщо, наприклад, людина тебе сильно образила і вибачилася, ти ж не відразу повернешся до неї в довіру, якийсь час тобі буде ще важко помиритися.

Як повідомляв Знай.ua, Гнатюк повідомила, що відбуватиметься в Україні та у наших сусідів під час коридору затемнень.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, чи справді росія готується до нападу Китаю і що буде в Україні найближчим часом.