Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

25 березня о 9:13 ранку відбудеться напівтньове місячне затемнення, ми ввійдемо в коридор затемнень, і він закінчиться 8 квітня о 21:18 сонячним затемненням.

Де в нас затемнення, по якому дому по карті України? Це якраз по дому влади та іноземних держав, тобто там будуть зміни. Оці всі обіцянки мають зрушитися з мертвої точки. Завжди затемнення змінює. Протягом пів року от буде змінюватися це все, не буде затягуватись так, як зараз, а будуть зміни.

Сонячне затемнення. Сонце буде в Рибах по третьому дому. Третій дім – це наші сусіди, а затемнення - це вплив планети Раху, демонічної планети, тому це більш небезпечно для нашого сусіда. Щось у них там буде ставатися, якісь негативні події, негативні аспекти, ну, хто на що заслужив. Кажуть, що нема карми. Ну, от побачимо після 8 квітня, що буде відбуватися у сусідів.

Торгівля, комунікації, спільну мову будемо знаходити, щось може мінятися в системі освіти. Страждання для сусідніх країн у цей період, і зв'язок з ними у нашу користь. Можливо, дійсно повирішуються вже ці питання із зерном.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, чи справді рф готується до нападу Китаю і що буде в Україні найближчим часом.

Також Знай.ua писав про те, що Gaya розповіла, яке майбутнє нас чекає у найгіршому варіанті розвитку подій.