Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Деякі ЗМІ почали писати, що росія готується до вторгнення Китаю. Чи так це?

Ні, навпаки, росія думає. що Китай - це друг. А насправді це помилка для росії, тому що через якийсь проміжок часу, нескоро, але з Китаєм росії товаришувати не можна буде. Небезпечно для них.

Америка, так, зараз будуть усі події проти Америки, отам буде хаос, там будуть бунти, і взагалі на території Європи будуть зараз страйки, невдоволення людей. Йде вода, щось пов'язано з водою серйозне, кліматична зброя.

Наступ буде росії в Україні, активніше підуть, руйнування будуть, на жаль, для України небезпечно. В нічний період військових багато загине, дуже багато, їхніх взагалі там дуже багато йде (ред. – з життя), і у наших втрати будуть серйозні.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Багато буде візитів, вирішування питання до свята, церковного свята.

До Великодня?

Так, дуже страшний період, багато чого вирішується. Україна чекає важливого рішення, в розпачі Володимир Зеленський. Дуже активно готуються обстрілювати росіяни, мені здається, Харків, Одесу. У Вінниці або щось пролітати мало недавно, або ще буде.

Союзи, постійно утворюватися будуть союзи, і вирішення за ядерну зброю. Важко для України, але зараз вирішальний етап, от уже зараз.

Як повідомляв Знай.ua, Gaya пояснила, що ми маємо дійти до майбутнього, де технології служать людям і природі, а не навпаки, де люди живуть у реальності щастя, а не за стінами.

Також Знай.ua писав про те, що Хомутовська розповіла, чим закінчаться протести польських фермерів.