Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Відбувається найбільший мітинг аграріїв у Польщі, і ми бачимо, що там дуже сильне протистояння. Чи впорюються із цим мітингом? Хто переможе? Опозиція, яка мріє про Радянський Союз, чи чинна влада?

Тут зразу чинна влада без варіантів. І що буде далі? Ну, на жаль, це ще поки не закінчиться, ще воно трошечки буде підгорати. Далі це все зупинять, і доволі жорстко зупинять. Я, наприклад, не здивуюсь, що навіть когось приб'ють у момент зупинення. Але це ще не той величезний апогей, який має відбутися. Ще до того підлітає якось, тут підготовка йде. Але те, що чинна влада це закриє, це 100%.

Чи мітингарі отримують те, що вони хочуть?

Ну, із того, що хочуть, це якесь фінансування, якась історія… Нам дають Жертву, дають нам Четвірку пентаклів і Шістку пентаклів. Умовно вони виставляють себе жертвою і тими, хто постраждали, вони недоотримують якихось грошей. Наскільки я розумію, там мають ввести по Шістці якусь дотацію.

Популярні новини зараз
Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Але чи вони отримають все? Ні, не отримають. І ще раз говорю, не здивуюсь, якщо через певний час ще там (у нас Правосуддя ж вилазить) хтось попаде під кримінал, хтось попаде під розбірки. Так що, щоб там трошечки не розвернули не тією стороною до них.

росія. Зрозуміло, що вони причетні до цих провокацій. росія зараз хоче максимально посварити Україну з Польщею. Чи вдасться і як програється російський слід в цій усій історії?

Слід, я думаю, вже знайшли, тут уже навіть якісь до докази є. Чи посварять? Це все-таки щось тимчасове, але нам зразу говорять, що ми мусимо бути в цьому союзі, бо, умовно, ми посиніємо, що Польща, що Україна, якщо ми відвернемося один до іншого. Так що це щось тимчасове, у нас у будь-якому разі буде союз, що би там не відбувалося.

Як повідомляв Знай.ua, Фрейн провела розмову з княгинею Ольгою, яка у цьому втіленні живе в Канаді та допомагає Україні, і розповіла, хто такі росіяни насправді.

Також Знай.ua писав про те, що Сейраш прокоментувала ситуацію у кремлі напередодні виборів путіна і розповіла, які виклики перед Україною поставить березень.