Про це вона розповіла у програмі «Прогноз».

Цього року українська перемога можлива?

Вона каже, що вже було кілька перемог України, які пропустили люди. Ну, вони не розуміють, що таке перемога. Країна залишилася, коли вона набула сили впливати і коли її почали чути.

Вона каже, що в Канаді говорять по-іншому, що Україна має дуже велике економічне піднесення. Взагалі кажуть, що країна завдяки війні отримала шанс побудувати своє майбутнє, а не залишитися за межами цих бідних країн, нещасних країн. Каже, вже є перемоги, просто чомусь у нас їх не бачать.

Коли ви вважатимете події в Україні остаточною перемогою?

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Вона каже тоді, коли не літатимуть ракети.

Це можливо цього року?

Так.

Чому?

Вона каже, бо слабшає російська влада. Каже, що пам'ятає російських царів, пам'ятає, що там щось формувалося вже тоді, вони ж інші були, то були язичники, які їли тіло людей. Говорить, від кого пішла москва, що там було раніше.

Там, каже, був центр якогось племені, де справді ритуально спалювали людей для того, щоб сонечко вийшло, дощик пішов. Ось без людських жертв нічого не робили, то вони ж і залишилися людоїдським племенем.

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш прокоментувала ситуацію у кремлі напередодні виборів путіна та розповіла, які виклики перед Україною поставить березень.

Також Знай.ua писав про те, що Дульський розповів, чи нападе росія на країни Балтії.