Про це він розповів на каналі «Прогноз».

Яка ймовірність того, що країни Балтії цього року опиняться під ударом росії? Вони вже готуються до цього.

Чесно, прямого зіткнення НАТО із московією не буде. Тобто підготовка – це відмивання грошей. Можна змусити балтійців рити окопи, будувати якісь споруди, народ повести на військову підготовку до якогось табору, як до піонерського табору, відправити туди фермерів, щоб вони кудись постріляли, гранату кудись закинули. Але прямого конфлікту НАТО та московії фактично не буде. Його й не може бути.

російський слід у провокаціях у Польщі на кордоні зараз відстежується?

Так і не лише у Польщі. Ось їхні дипломати працюють, я б сказав би, дуже якісно. Навіть більше скажу, ось ці гроші, які нам не дала Америка, тут і є російський слід. Тобто за нашою спиною російські дипломати активно домовляються з Америкою і, я переконаний навіть, із Польщею, там теж точаться певні розмови.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Якою є ціна питання цих договорняків?

Це наша жертва, ми бачимо це все на фронті. Я навіть десь європейську статтю дивився: російське зерно спокійно проїжджає до Європи, причому у більшій кількості, ніж наші фури до Польщі, проте його абсолютно пропускають. Тобто, це таке ставлення саме до нас. Відповідно, не без допомоги московитів ось така ситуація.

Чому за всіх санкцій їхнє зерно може проходити до Європи, а наше зерно блокують? Це загалом фантастика. Тобто це однозначна робота московії.

Як повідомляв Знай.ua, Ланг розповіла, що на нас чекає на фронті та в міжнародних відносинах.

Також Знай.ua писав про те, що Ніранжан розповів, коли закінчиться конфлікт між Україною та росією.