Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Цей місяць перенесе фокус на розвиток відносин із країнами Близького Сходу, країнами, що входили до СНД, Скандинавії і навіть Індією. Деякі переговори, які відбудуться між лідерами цих країн, можливо, будуть не зовсім вдалими і не з тим результатом, який хотілося б Україні отримати. Проте ці зустрічі, ці переговори визначатимуть справжніх наших друзів.

Щодо війни та лінії фронту. Березень буде дуже гарячим. Вся лінія фронту гудітиме весь, фронт буде як одна передова. Тобто можна сказати, що продовжуватимуться обстріли з боку росії, і в той же час будуть здійснені успішні операції та атаки нашого військового керівництва.

Великий якийсь прорив очікується енергетичний, і щодо надходження ресурсів, і щодо підйому, наснаги військових, наснаги людей. Тобто якась нова хвиля піднімається, як друге дихання відкривається. Люди вже були виснажені, у людей вже закінчувалися сили, кінець зими, і березень ніби відкриє людям друге дихання, якусь дуже потужну надію.

Тобто з'являться реальні проблиски того, що перемога близька, нам потрібно просто прийняти цей останній рішучий бій, який розвиватиметься протягом усіх трьох весняних місяців.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бюн повідомила, що протести на польському кордоні – справа рук кремля, але це не єдина небезпека.

Також Знай.ua писав про те, що Ніранжан розповів, коли закінчиться конфлікт між Україною та росією.