Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Всередині кремля чи є певний срач через вибори? Адже зараз щось має змінитися.

Там є якась часткова зміна ролей. Я так розумію, параноїдальний дід намагається тасувати фігурки. Типу в нього параноя, і він намагається всіх, кого він у чомусь підозрює, як собака-підозрівака, трохи порухати.

Тобто ми можемо до виборів і після виборів, найімовірніше, побачити ще якісь от дивні тромбові смерті когось там. Такі от моменти там будуть. Як при Сталіні, всі будуть боятися дихати поруч, а раптом я попаду під машину репресій. От і все.

Що ж, змін у дурдомі не передбачається, війна триває, українці мають донатити ЗСУ, Фактично березень напружений, як і лютий. А якщо порівняти лютий і березень, який із місяців важче буде переживатися?

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У лютому ми маємо передчуття обстрілів, ми маємо велику кількість дезінформації та ІПСО якогось відвертого, і це є психологічним нагнітанням. У березні ми маємо певні проблеми, пов'язані із, хай і не дуже значними, але просуваннями ворога, і, можливо, знову таки влучання в цивільні об'єкти по Трійці мечів.

І це дає своє напруження, свою пригнічену історію. Плюс якісь там заяви зі світу неоднозначні, тобто це трошки інший тригер, інше напруження. Тому як би не зовсім легше стає, просто воно з одного переживання і тривожки перекочовує в трошки іншу тривожку і переживання.

Як повідомляв Знай.ua, Ланг повідомила, що у березні у нас відбудеться енергетичний прорив, у людей відкриється друге дихання, а фронт палатиме.

Також Знай.ua писав про те, що Дульський розповів, чи росія нападе на країни Балтії.