Про це вона на каналі «Прогноз».

Є деякий варіанти розвитку майбутніх подій, і один із варіантів мені показували. Якщо він включиться, мені доведеться ще раз реінкарнувати, чого б я дуже не хотіла. У тому варіанті, який мені показали, якщо задачі не будуть виконані зараз, у наступній реінкарнації буде повна роботизація. Буде дуже важко зламати цю систему, буде дуже важко відмовитися від неї.

Мені показали такий варіант, і навіть сказали моє ім'я, мені було 13 років, я була дівчинкою, яка народилася в Дубаї. І мені показали, що це єдина країна, яка залишиться в майбутньому, якщо не припиниться роботизація.

На всіх інших землях будуть жити люди, але вони будуть визнані дикими землями, і ці люди будуть жити як дикі, а це (ред. – Дубай) буде просто місто за великою стіною, як у фантастичних фільмах, які нам показують про дистрикти і про розділення на дуже багатих і на всіх інших за стіною.

І щоб ці фільми не програлися в нашій реальності, нам треба розуміти: а що я хочу через 10 років, а що я хочу через 20 років, а яку реальність я бачу, а я бачу взагалі якусь реальність чи я просто буду плисти і сприймати ту реальність, яку мені дають, чи я почну створювати свою реальність?

Популярні новини зараз
Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

І ось українці – це раса творців, це раса атлантів, і вони мають пробудитися, вони мають згадати, хто вони, і створити нову реальність, де ми всі живемо у щасті, у злагоді, і де технології служать людям, вони допомагають природі, а не навпаки.

Як повідомляв Знай.ua, Фрейн провела розмову з княгинею Ольгою, яка у цьому втіленні живе в Канаді та допомагає Україні, і розповіла, хто такі росіяни насправді.

Також Знай.ua писав про те, що Хомутовська розповіла, чим закінчаться протести польських фермерів.