Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Що зараз відбувається на Донецькому напрямку? Як ти можеш прокоментувати цю ситуацію, чого нам чекати в найближчий тиждень?

Ще будуть активніше давити, наступати, тиснути. Знову біле щось бачу, мерехтіння фосфору, багато хімії. Якесь біле приміщення, чи чотири поверхи, чи два, отам вони заховали зброю, і медикаменти свої, і там є небезпечне, от в кутку ніби зліва, як я бачу, от там оці хімічні штуки, дуже багато хімії.

Їхні військові не в собі. Там дають їм таку речовину, що вони просто звіріють. А хлопці молоді, багато молодих хлопців, і в них психіка взагалі… Вони не розуміють, що вони роблять. Вони десь або в Мексиці, або десь взяли таку речовину, порошок, десь змішали якось з чимось, і їхні військові от чому такі гарячі, вони можуть по три доби не спати, і в них розширені зіниці, серце на межі, збільшене, і вони будуть дуже агресивно поводитись, лютувати.

Дивіться, от зараз серйозна така там команда, потім ця команда трошки десь або зміниться, або піде в іншому напрямку, скоріше в Запоріжжя, а потім змінять на отаких недосвідчених воїнів. І коли оцей період прийде, то наші можуть уже там ставати більш активно на захист, але це не зараз, десь 5-ий місяць.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Переживали, а Сирський все-все продумує, дуже класні у нього тактики, не переживайте. Ну, там буде в нас щось таке, що нема-нема, а потім буде. Молодці, що я можу сказати, наші молодці.

Як повідомляв Знай.ua, Фрейн заявила, що у США та в Конгресі далеко не всі хочуть бачити Трампа при владі, тому що він для країни влаштує нестійке становище.

Також Знай.ua писав про те, що Максімуза розповіла, чи будуть США допомагати Україні далі, чим вони зараз зайняті і чи чекати нам НАТОвських військ на своїй території.