Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Нові балістичні снаряди, які використовує росія. Чи зможемо ми їх збивати? Чи навчимося ми їх збивати найближчим часом?

Поки йде Відхід... Будемо, щось отримаємо. Щось отримаємо, те, що нам не афішуватиметься. Збиватимемо. Причому щось досить сильне. Збиватимемо.

Буданов сказав, що наші атаки на Крим є підготовкою до великого зачистського півострова Крим від окупантів. Що насправді мав на увазі Буданов?

Цей процес, він говорив про це. Цей процес мав початися раніше, але його ніби завели в глухий кут, бо по П'ятірці, ну, зрозуміло, що українські Збройні сили не мали ресурсів, щоб це робити.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Зараз тут триває тактика завдання потужних ударів, це триватиме по Криму. Один нюанс тут… Уточнила, удари будуть, бавовна процвітатиме, і тут ще допомога самої природи. Ніби нам природа допомагатиме, якісь природні катаклізми чекають на Крим. Цілком може бути таке несподівано, що зіграє на руку українським Збройним силам.

Але й те, що говорить Буданов, карта хитрих дій, карта хитрих багатоходовок, так, це теж, все туди.

Як повідомляв Знай.ua, Ланг зробила розклад таро і повідомила, що третього тижня березня Київ не постраждає від обстрілів.

Також Знай.ua писав про те, що Фрейн розповіла, чи зміниться НАТО і яке місце України в цій структурі.