Про це вона розповіла у програмі «Прогноз».

Зараз усі і союзники, і противники росії чекають, доки не почнеться найголовніша помилка: ми (ред. – росіяни) полізимо на всіх. Це коли людина в агресії входить у такий раж, типу давайте підійдіть всі, він починає кидатися, просто кидатися на всіх у паніці, навіть коли супротивників довкола більше. І ось вони, по суті, зараз усі чекають.

Щойно буде напад, тоді справді буде створюватися і новий азіатський союз. Він же не може просто так створюватись, він може створюватися тільки від загрози. І новий такий ніби північно- і східноєвропейський союз інших країн. Тому що НАТО, на мою думку, найближчим часом не те, що складе свої повноваження, вони оголосять, що у них новий логотип і нова структура.

Як ти вважаєш, чи це може бути протягом року, протягом 5 років, протягом 10 років?

10 років уже не вийде, це все найближчим часом, бо це вже треба було зробити. Це стосується і американських, і європейських партнерів, вони відтягували, вони дуже акуратно хотіли, а акуратно не вийде. Це як людина, яка довгий час відтягує лікування чи вирішення якогось питання, і потім доводиться вирішувати швидко, у метушні та у найнезручніший день. Ось вони вже затягнули, тому їм доведеться протягом року все це трансформувати та оголосити про це людям, що найскладніше.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Якою доживе до цієї трансформації Україна?

Україна запропонує цю трансформацію. Мені здається, вже йдуть переговори, щоби створити. Не захистіть нас, а ми пропонуємо вам великий союз під нашим керівництвом, тому що ми вміємо боротися по-справжньому.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, що відбуватиметься на Донецькому напрямку.

Також Знай.ua писав про те, що Максимуза розповіла, чи США допомагатимуть Україні далі, чим вони зараз зайняті і чи чекати нам НАТОвських військ на своїй території.