Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Дуже схоже, що це може бути пов'язане з тим, що відбудеться вибух на якійсь із атомних станцій. Сама наявність цього вибуху посіє таку паніку і таку поведінку, що це також призведе до непередбачуваних наслідків.

Давайте всю можливість цього розглянемо детальніше і подивимося насамперед, чи це не торкнеться нашої території, нашої країни, чи не постраждають люди у нас за такого стану справ. Тож давайте тоді детальніше подивимося, з якою стихією буде пов'язана ця катастрофа.

Ой-ой-ой, найгірші карти випадають на махабхут, на стихію вітру. Тобто йдеться про те, що щось сталося, можливо, й не зазнало б таких серйозних наслідків, якби вітер це не розніс. І вітер зіграє фатальну роль у тих смертях, які можуть статися.

Простір буде відокремлений. Тобто той простір, територія, на якій станеться ця катастрофа, захищатимуть, відділятимуть, з нього вивозитимуть людей, тобто буде евакуація. І йде відділення території, причому подібність до того, як було під час Чорнобиля. Тобто дуже сильно люди постраждають, люди мають залишити все, люди втратять нерухомість, люди втратять гроші, багато матеріальних речей люди там залишать.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ланг зробила розклад таро і повідомила, що третього тижня березня Київ не постраждає від обстрілів.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, чи справді в Криму буде спекотно, як обіцяв Буданов.