Про це він розповів у своєму блозі.

На думку експерта, було би зовсім не погано, якби зараз ці повстанці, Легіон «Свобода Росії», РДК і батальйон «Сибір» у рамках тимчасового заходу взяли би під охорону Білгород, встановили би там свої органи влади, взяли би ситуацію під контроль і оголосили там народні республіки. Адже, зазначає він, очевидно, що кремль не дуже переймається цими територіями.

«Проведемо референдум, і в майбутньому буде видно, чи ми захочемо бути незалежними, чи ця республіка об'єднається з Брянськом, з Курськом. Чи буде поставлене питання, що повертаємося під москву, тільки коли москва буде справжньою федерацією, не тією удаваною лише на папері, яка зараз є, а справжньою з правами для громад. Це настільки був би класний хід», - міркує Олександр Мусієнко.

За його словами, ворог завжди не очікує двох речей: перша – якщо проти нього використовують нову зброю; друге – якщо проти нього використовують його же зброю, адже виявиться, що не тільки кремль може ви використовувати такі методи.

«Це не громадяни росії, які прийшли на українську територію, це громадяни росії прийшли на російську територію, піднімають питання створення реальної федерації або конфедерації з автономними регіонами. Оскільки москва не виконує функції із захисту, люди створюють народне ополчення, народні міліції, все, що завгодно, і беруть владу в свої руки, і таким чином гарантують собі захист», - пояснює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бюн розповіла, чи справді в Криму буде спекотно, як обіцяв Буданов.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, яка ціль прориву Легіону «Свобода Росії» у Білгород.